«

»

Jul 31

WESTERN DRESSAGE CLINIC med Joyce Swanson 1/8

Nu är det äntligen dags!
Fyra år efter att Cliff Swanson kom till Sverige och introducerade Western Dressage så kommer nu Joyce för att fortsätta bygga på det vi arbetat fram sen dess. Joyce är tränare, domare, håller Clinics runt om i USA och har varit med och tagit fram alla WD-mönster.

Joyce Swanson har varit professionell hästtränare sen mitten av 70-talet. Hon började sin showkarriär med Open Hunter, Dressyr och Combined training. De första 12 åren tränade och visade hon araber. 1986 övergick hennes intresse till Morganhästar och där har hon hållt sig sen dess. Hon har vunnit mästerskapstitlar i bl.a. Pleasure, både Western och hunter, Dressyr och körning. Hon delar ivrigt med sig av sin passion för hästar genom ett utbildningsprogram som hon själv skapat som kallas Principled Horsemanship. Joyce är licensierad USEF-domare i flera grenar och har varit med och tagit fram alla officiella Western Dressage-mönster.

Ta chansen att under en härlig och intensiv dag fördjupa dig i denna gren, antingen tillsammans med din häst eller till fots.

“Provide a model of training and
horsemanship which optimizes this
partnership for the benefit of both horse
and rider.”

Café med lunch kommer att finnas.

Plats: Lyngby 782, Genarp

Priser:
Med häst 600kr (ej medlem betalar 1000kr)
Fotfolk 100kr (ej medlem 200kr)

Anmäl till sara@escania.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>